Kategorije
  • Ni na zalogi
T-5599-10700 9.webp
search
  • T-5599-10700 9.webp
  • T-5599-10700.webp
  • T-5599-10700 2.webp
  • T-5599-10700 3.webp
  • T-5599-10700 5.webp
  • T-5599-10700 6.webp
T-5599-10700
EAN:5900779936928

Generator ozona Ozonator 400 mg/h + časovnik



28,90 €
Z DDV
Kol.


- OZONATOR  – ta naprava uporablja tehnologijo koronske razelektritve. Popoln za odstranjevanje bakterij, klic, dezinfekcijo in dezodoracijo. Izjemno močan oksidant za razgradnjo organskih spojin, zaradi česar je izjemno učinkovit. Zrak, ki ga dihamo, kaj jemo in pijemo, so zelo škodljivi za naše zdravje in vplivajo na celotno telo, saj so odgovorni za stanje naše kože, las in pljuč. Najbolj nevarno je vse, kar ni vidno s prostim očesom – bakterije in klice, zato je tako pomembno, da sebi in svoji družini zagotovite varen in zdrav zrak, ki ga zagotavlja ozonator. Poleg tega se ozon razgradi po približno 30 minutah – ni vam treba skrbeti za onesnaženje okolja.  
- MULTIFUNKCIONALNI  - ozonator je kot nalašč za čiščenje hrane, vode, zraka in mnogih drugih stvari. Sadje, zelenjava in meso pogosto vsebujejo veliko pesticidov in bakterij, ki lahko škodijo zdravju vaših najdražjih. V zraku je veliko klic, ki potujejo skozi kapljice. Ta naprava je kot nalašč za epidemije in vsakodnevno uporabo.  
- KOMPAKTNA VELIKOST - naprava je kompaktne velikosti, zato jo lahko vzamete s seboj kamor koli. Popoln tako za domačo uporabo kot za delo ali pisarniško uporabo. Ozonator ustvarja nizek hrup - je eden najtišjih modelov, zato ni moteč za člane gospodinjstva. Naprava ne bo ovirala vsakodnevnih aktivnosti ali dela.   
- OBČUTLJIVA PLOŠČA NA DOTIK - intuitivna, digitalna nadzorna plošča omogoča upravljanje ozonatorja ne le preprosto, temveč tudi udobno. Plošča na napravi je zelo občutljiva, ni vam treba večkrat pritisniti enega gumba in se mučiti z nastavitvijo parametrov - dovolj je le en dotik. Na jasnem zaslonu lahko preprosto odčitate vse parametre, ki jih naprava prikaže. 

- SPECIFIKACIJA
- Bela barva
- moč: 15W
- napajanje 220V
- učinkovitost: 400mg/h
- Ozonator ima naslednje funkcije: razkuževanje, uničevanje neprijetnih vonjav, bakterij, virusov, glivic, patogenih mikroorganizmov, pršic in alergenov.
- material: kaljeno steklo, plastika
- mere (širina/višina): 19/28cm
- teža z embalažo: 1,40 kg

- VKLJUČENO: 
- ozonator
- 2 silikonski cevi
- 2 difuzorja

- Ta kompaktni ozonator zraka se bo uporabljal v stanovanju, pisarni ali drugje. Ozon ima dezinfekcijsko funkcijo, saj ubija neprijetne vonjave, bakterije, viruse, glivice, patogene mikroorganizme, pršice in alergene . To je sodobna naprava, ki bo učinkovito razkužila prostor pred zdravju škodljivimi mikroorganizmi. Odličen je tudi za razkuževanje hrane ali vode. To bo odlična rešitev, zlasti za alergike, astmatike in ljudi, ki se pritožujejo zaradi stalnih glavobolov. Zrak, ki ga dihamo, je zelo škodljiv za naše zdravje, vpliva na celotno telo in je odgovoren za stanje naše kože, las in pljuč. 
Najbolj nevarno je vse, kar ni vidno s prostim očesom – bakterije, glive in drugi mikroorganizmi zelo negativno vplivajo na naše telo, zato je tako pomembno, da sebi in svoji družini zagotovite varen in zdrav zrak, ki je zagotavlja ozonator - ne vpliva na kakovost zunanjega zraka, na katero lahko vplivamo, lahko pa ozonator v veliki meri spremeni zrak, ki ga dihamo doma ali v službi.

- PREDNOSTI
- Glavna prednost ozonatorja je sposobnost odstranjevanja škodljivih mikroorganizmov iz zraka. To je še posebej pomembno za ljudi z boleznimi dihal in alergike 
- močan biocidni in oksidacijski učinek 
- celovita dezinfekcija zahvaljujoč plinski obliki 
- prepustnost poroznih površin
- dopolnjuje druge standarde čistoče in varnosti

- VEČFUNKCIONALNO
- Generator ozona je namenjen ozoniranju zraka, vode in hrane. Ozon ima dezinfekcijsko funkcijo, saj ubija neprijetne vonjave, bakterije, viruse, glivice, patogene mikroorganizme, pršice in alergene . 

- UČINKOVITO
- Generator ozona O3 odlikuje visoka učinkovitost. Deluje tiho in hitro, zato ni moteč za člane gospodinjstva.

- ČASOVNIK
- Naprava ima časovnik, ki omogoča programiranje njenega delovanja brez našega nadzora.
- SADJE – 5 MINUT
- ZELENJAVA – 10 MIN
- MESO – 15 MINUT
- ČIŠČENJE VODE – 20 MINUT
- ČIŠČENJE ZRAKA – 25 MINUT
- STERILIZACIJA – 30 MINUT

- ČISTA PLOŠČA NA DOTIK
- Zaradi intuitivne digitalne nadzorne plošče upravljanje ozonatorja ni le preprosto, ampak tudi udobno . Plošča na napravi je zelo občutljiva, ni vam treba večkrat pritisniti enega gumba in se mučiti z nastavitvijo parametrov – dovolj je le en dotik . Na jasnem zaslonu lahko preprosto odčitate vse parametre, ki jih naprava prikaže.    
- 2 DIFUZORJA
- IONSKA TEHNOLOGIJA
- Tehnologija hidroksilnih vodnih  ionov   temelji samo na  vodi , brez dodatnih kemikalij. Molekule  vode  razpadejo na  hidroksilne radikale  , pri čemer nastane skupina razpršenih molekul.
T-5599-10700

Posebne reference

Nov

Pregled

No customer reviews for the moment.

Write your review

Generator ozona Ozonator 400 mg/h + časovnik

Write your review